Πρωταθληματικός αγώνας Α’ζώνης – Level II

Την Κυριακή 1/7/18 ο ΕΣΚΟΘ σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΣΘ διοργάνωσαν το πρωταθληματικό αγώνα LEVEL II της Α’ ζώνης. Προετοιμασία και προσωπική εργασία αρκετών εβδομάδων είχε σαν αποτέλεσμα οι αγωνιζόμενοι να μείνουν ικανοποιημένοι από τα στάδια του αγώνα.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου διεξήχθη το prematch του πρωταθληματικού αγώνα πρακτικής σκοποβολής Level II, όπου οι κριτές “έπαιξαν” τα 8 στάδια του αγώνα και προετοιμάστηκαν για τον αγώνα της Κυριακής. Ο μόνος αντίπαλος τους την ημέρα του prematch ήταν ο δυνατός αέρας.

Άνθρωποι από άλλους συλλόγους βοήθησαν στην διοργάνωση μας και αυτό δείχνει το επίπεδο του αθλητικού πνεύματος και την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων της Σκοποβολής. Τους ευχαριστούμε πολύ για την συμβολής τους (αυτοί που ξέρουν ,ήδη σκέφτηκαν και τα ονόματα τους….).

Ένα ευχαριστώ στον Αγωνάρχη κ. Κώστα Τσιολάκη, όπου η έλλειψη παραπόνων και ενστάσεων είναι το εύσημο του. Ωστόσο, μεγάλες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν και σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, ερχόμενοι από τον Έβρο μέχρι την Φλώρινα.

Με αυτήν την μεγάλη διοργάνωση κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού. Καλό καλοκαίρι λοιπόν και όπως λένε οι παλαιοί ,καλή ”έναρξη τον Σεπτέμβριο”.